Kategori arkiv: Fetichisme dick

Erotiske noveller utro sex tilbydes

bestemt mig for at fortælle ham hele historien. Hun havde aldrig gjort det før, det var helt tilfældigt og første gang overhovedet hun havde været utro. De frækkeste sexhistorier og sexnoveller - du behøver ikke være medlem for at læse dem. Min hustru ville gå hele vejen. Hun var høj og slank, med små faste patter. Han var nu kravlet helt op til hovedet og jeg kunne høre at han ville stikke pikken i munden på hende (det kunne jeg ikke se). Men okay, en time fra eller til når man har været liderlig i 4 timer, gør vel ikke den store forskel.

Erotiske noveller utro sex tilbydes - Erotiske historier

Sommeren 92 var meget varm, så når vi mødte på arbejde, var det kun med så meget tøj på som det var nødvendig for ikke at virke anstødelige. Utroskabens Dronning denne historie er en virkelig situation jeg kom ud for, sidste g 204 255 Louise Holm g Louise Holm 18:05:52 18:05:52Utroskabens Dronning. Jeg var helt væk, tænkte kun på min mands pik. Pludselig brølede han, og trak sig ud, der sprøjtede sperm ud af pikken som vand fra en vandslange, han bevægede sig op af hende og sprøjtede på mave patter og hoved. Jeg for forskrækket sammen, og vendte mig. Jeg skyndte mig tilbage og ned af trappen. Tanken om pik i både røv og fisse gør mig totalt liderlig, måske kan jeg overtale min mand til at tage endnu flere mænd, og måske en enkelt kvinde med i sengen.

Videos

Mature lesbian squirting in girl s face.

Utroskab Archives: Erotiske noveller utro sex tilbydes

Den var bare sjask våd, så der var ingen modstand. Hun hylede voldsomt over behandlingen. Målet g 204 255 Louise Holm g Louise Holm 13:39:07 20:52:54Herregården inspirerede og gjorde mig til hanrej. Jeg blev gal, ville skrige op, og jage ham ud, men jeg ved ikke hvad der skete. Jeg kaldte på konen, og gik direkte ind i badeværel(vi har aldrig haft lås på). Jeg var helt solgt, så jeg mundkneppede ham med vild tempo. Jeg kunne ikke helt se deres ansigter oppe ved hovedgærdet. Efter et stykke tid begyndte manden at grine, nå du kan få den op at stå igen. Men jeg er sikker på hun fik nogle voldsomme orgasmer. Lysten var der ikke, da jeg mest af alt trængte til at komme hjem, og få ilden slukket med min dejlige dildo der mindede meget om min mands pik. Bare ingen så det. Der var store gryder vi kunne være. Den var både tyk og stiv, og jeg fik bare lyst til at røre ved den. Så syntes jeg at kunne høre stemmer. Det er ikke så spændende at rejse alene, så hvad gør man så? Da det endelig blev fyraften, trængte jeg til et varmt augsburg swinger brennessel folter bad. Da jeg så ned på hans store stive pik, tav jeg fuldstændig, og var ved at stirre øjnene ud af hovedet. Jeg lagde mig på gulvet på alle fire, så bagud og sagde: Stik din store dejlige pik op i min fisse og gennemknep mig, jeg trænger. Han smilte, kiggede på mig og sagde: "Hvis du igen bliver trængende, er du velkommen til at komme over til mig om formiddagen, da er min kone på arbejde. Min mand ved ikke hvad jeg har lavet tidligere, men spørger tit. Min dejlige hustru g 204 255 Louise Holm g Louise Holm 07:51:34 11:46:41Min hustru gjorde mig til hanrej. Utroskab Archives - Erotiske historier og noveller. Tanken skræmte mig, da jeg ikke havde prøvet andre pikke end min mands, og ikke havde lyst til at være utro. Da jeg stod under bruseren og lod de varme stråler løbe ned over min nøgne krop, vendte ophidselsen tilbage, og da jeg vidste jeg var alene, lod jeg lysterne få frit løb. Når jeg kunne mærke det løb uden for shortsene, tog jeg en serviet og tørrede det. Jeg vidste det var forkert, men jeg fik lyst til at smage hans safter. Hun var våd så det smaskede og lige idet jeg stak pikken i hende hørte jeg stemmer. Der var et uden dørs brusebad, så jeg lod som om, at jeg skulle til at tage et brusebad (så man ikke kunne se min stive våde pik)da der kom nogen rundt om hushjørnet. Ovenfor trappen er der bryggers, og derfra dør til an lang fordelergang, hvor soveværeler for enden. Det var nogen bekendte som skulle låne sommerhusenere. Det var utroligt frækt at stå her på arbejdspladsen med en fremmed pik i hånden. Det var som om et lyn ramte mig, kunne mærke jeg blev våd og ophidset. Min kone tændte også voldsomt på om der var nogen der så på os når vi havde sex. Da jeg kom til byen, stod jeg af på vejen tættest på hvor jeg boede, det var fint vejr, så en gåtur ville nok være fin. Hurtigt ud igen, hev konen op, og skubbede hende i en fart rundt om hjørnet på den modsatte side af stemmerne.

0 svar til “Erotiske noveller utro sex tilbydes

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *