Kategori arkiv: Fetichisme dick

Pizza holsted legeland horsens åbningstider

helt vild sjov dag i Horsens legeland og I ønskes alle en fantastisk dejlig sommer. Januar) Så Har vi fundet de heldige vindere og ønsker stort tillykke til Louise Ølholm og mødregruppen - Karina, Mia, Ninna, Line Sofie I kontakter os bare når i har fundet en dato og gør opmærksom på at i har vundet denne konkurrence Vind. Vi serverer italiensk mad til fornuftige priser og serveringen er hurtig, men der er ikke gået på kompromis med råvarerne, og en pizza hos os er bagt efter stolte italienske opskrifter og naturligvis i stenovn. Vi har plads til omtrent 80 siddende gæster, og vi gør vores bedste for at sørge for, at hver og en føler sig godt tilpas. Vi havde rigtig svært ved at vælge så vi har valgte. Og vi har selvfølgelig åben imellem jul og nytår som vi plejer. Vinderen bliver offentligt gjort her på siden. Det er den eneste.

Pizza holsted legeland horsens åbningstider - Dagnæs Pizza Pizza

Vi kan byde dig på italienske pizzaer, såsom Danmark Pizza som består af tomatsauce, ost, kebab, skinke, pølser og bacon. 9/2 til Søndag. Legelandet er åben hver dag i uge 42,. VR simulator i Horsens Legeland, helt eksklusivt på Lørdag. Vi har et meget stort udvalg til dig med velsmagende retter. Fest i Horsens Legeland, book din fødselsdag i Horsens Legeland, og hold den fedeste fest uden oprydning bagefter. Kristi himmelfarts ferien i Horsens Legeland. CVR nr: 35507132, om Legeland er dit legetøjsunivers på nettet, men vi er meget mere end som så, for Legeland er også en stor fysisk legetøjsbutik lige midt i Danmark - nærmere bestemt i Horsens. Du har her også muligheden for at bygge din pizza som vil indeholde tomatsauce, ost og 5 valgfrie råvarer. Restaurant Mammas er en klassisk italiensk restaurant i Horsens, hvor hygge og Italienske klassikere kommer i første række. De indeholder vores velsmagende majstortilla chips som er dækket med masser af smeltet ost og kylling. Hos Amigo Pizza Horsens har du også muligheden for at nyde en af vores store dürumruller, som alle indeholder iceberg, tomat, agurk, dressing og et valgfrit kød. Den fysiske butik: Man-Torsdag:.00-17.30, fredag:  10.00-18.00, lørdag:.00-15.00, firmaet er registret under navnet Legeland i CVR registret. Husk at i må medbringe jeres egen madkurv hos os - og i kan selvfølgelig også købe mad - drikke - is og slik i vores café. Amigo Pizza Horsens kan også byde dig på hjemmelavet burger, a la carte, snacks, salater og meget mere. Billetterne kan afhentes i legelandet i vores normale åbningstid, vind fribilletter vi har sat 4 fribilletter på højkant til en sjov dag med familie og venner i Horsens Legeland.

Horsens legeland: Pizza holsted legeland horsens åbningstider

Du skal blot klikke hos Amigo Pizza Horsens. Se mere her på flyeren: Besøg også meget gerne Horsens Eventcenters Facebook- og hjemmeside for mere inspiration. Vi har rammerne til at gøre jeres dag helt uforglemmelig, hyggelig og sjov, og i vælger selv om i vil bestille en af vores populære menuer, eller bage og kokkerere hjemmefra. 9.00-17.30, til og med Mandag. 12.00-18.30 Gratis adgang for bedsteforældre - både Torsdag og Fredag (hvis de husker at tage børnebørnene med ) - Det er også muligt at booke en rigtig fed fødselsdag eller hvis i bare får lyst til at lege og have det sjovt, så kom forbi. du må selvfølgelig også meget gerne dele. Kontakt os for en pris til netop jeres arrangement, i pb eller på mail: email protected, vi Glæder os til at høre fra jer. Vi glæder os til og give jer en god autentisk oplevelse. Vi har desuden også take away. 15/6-18 Ses vi i Pinsen Husk vi har åben. Alt du skal gøre er at synes godt om dette opslag og skrive hvor gammel fødselaren bliver (12-17år) Det er absolut også i orden hvis du deler vidt og bredt Den heldige vinder udtrækker vi Fredag. du må selvfølgelig også meget gerne dele De heldige vindere findes på Søndag. 13.00 -Prøv vores nye, vilde og virkelighedstro 9D egg VR simulator Kør i rutchebane og tag på eventyr - det er fuldstændig som at være der selv (Helt eksklusivt hobbyhuren forum das parfum sexszene - inkluderet i entre prisen- - og kun. Så kan vi ikke komme tættere på vinterferien og vi glæder os til at se jer allesammen Vi har åben hver dag. 13.00 Så er den heldige vinder fundet - stort tillykke til Irene Ilsøe og familie I skal bare henvende jer ved billetlugen når i kommer - rigtig god tur i legelandet God vinterferie til jer alle og tak fordi i deltog i konkurrencen Vind. I kan booke et bord via kontakt- og fødselsdagsformularerne på vores hjemmeside, ringe til os eller skrive en privat besked her på facebook. Husk at booke din fødselsdag i god tid Så er den heldige vinder fundet - Stort tillykke til Dorthe Gerløv Pedersen (Billetterne kan afhentes i Legelandet indenfor normal åbningstid ) Vind fribilletter Vi har sat 4 fribilletter på højkant til en sjov dag med familie.

0 svar til “Pizza holsted legeland horsens åbningstider

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *